Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Wood'n Goldfish
Wood'n Goldfish
Wood'n Goldfish

Wood'n Goldfish

5.0/5 rating 1 vote

Stel je voor

Wood'n Goldfish is een enthousiaste, jonge band die zijn roots kent in het mooie Kampen. De band bestaat uit Robin ten Klooster (zanger/gitarist), Niels van der Kamp (zanger/gitarist), Dave Vermeulen (percussionist), Jasper van der Deen (zanger/toetsenist) en Geert Pfeiffer (zanger/bassist). Wood'n Goldfish is een band die zijn invloeden haalt uit de Country- en Folkmuziek. We schrijven onze eigen nummers, maar vinden het ook zeker tof om een eigen draai te geven aan bestaande nummers van onze helden, maar ook van onze minder grote helden. We zijn in staat om een intieme sfeer te creëren, maar zijn ook zeker niet bang om ons publiek te laten dansen. Kortom, Wood'n Goldfish is een ambitieuze band die met veel passie en liefde de muziek bedrijft.

Specificaties

  • Genre: Blues, Pop, Sing/Songwriter, Wereldmuziek
  • Bandleden: 5
  • Repertoire: Covers en eigen muziek
  • Gage 3 uur: 500-700 Euro
  • Herkomst: Kampen
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder