Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Unplugged Matters
Unplugged Matters
Unplugged Matters

Unplugged Matters

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Unplugged Matters brengt, semi-akoestisch en op geheel eigen wijze een repertoire dat varieert vanaf de jaren zestig tot vandaag. Nummers van de Stones, Coldplay en Mumford and Sons worden afgewisseld met Anouk, Krezip en Janis Joplin en vele anderen. Wendy Stinissen, een zangeres met een geweldige stem Eric Berghuis, een percussionist, die zijn vak verstaat en Gerrie Evers, een gitarist-zanger met jaren ervaring maakt het de moeite waard Unplugged Matters te zien en te horen. Het mooie aan deze band is dat je met weinig spullen een optreden kunt doen en we ons aanpassen vwb het volume. Unplugged Matters is geschikt voor optredens in kroegen, kleine feestjes, huiskamer optredens, BBQ party's en in eetgelegenheden

Specificaties

  • Genre: Pop, Sing/Songwriter
  • Bandleden: 4
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 100-300 Euro
  • Herkomst: Zelhem
  • Speelregio: Gelderland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder