Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
The Streets
The Streets
The Streets

The Streets

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

The Streets is een rockcoverband uit Kerkdriel (tussen Zaltbommel en Den Bosch). Covers van Metallica, Guns 'n Roses, Rammstein, Muse, Korn, Live, Rage against the Machine en meer…   De band wordt gevormd door drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze band zijn. Op zang is Stefan Chamboné de charismatische voorman die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Op gitaar speelt wonderboy Jacco Bogers die met vlammende solo’s de kers op de taart vormt. 

Specificaties

  • Genre: Rock
  • Bandleden: 4
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 500-700 Euro
  • Herkomst: Kerkdriel
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder