Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Taco Fruit!
Taco Fruit!

Taco Fruit!

4.0/5 rating 1 vote

Stel je voor

Taco Fruit! Live Acid Jazz & Funky stuff right into your Soul 'n Body! Kleurrijke melodieën en swingende ritmes worden verpakt in een stevig jasje. Bekende en minder bekende covers, variërend van funk, jazz, soul tot pop. Een stevige basis met een lekkere funky bite, daarbij een fruitige vulling en dit alles overgoten met een jazzy saus. De band is onstaan in 2011 met muzikanten die een duidelijke voorkeur hebben voor Funk, Jazz & Soul muziek. Door inzet van bekende en minder bekende muziek wordt live een gebalanceerde set aan nummers gespeeld. Altijd weer een feest!

Specificaties

  • Genre: Funk, Jazz, R&B, Soul
  • Bandleden: 10
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 700-900 Euro
  • Herkomst: Doetinchem
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder