Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Jacqueline
Jacqueline

Jacqueline

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Muziek is al jaren mijn grote passie. Ik heb professioneel zangles gehad en daarna in verschillende duo’s en bands gezongen. Optredens in binnen- en buitenland, tentfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, en in het café, het is altijd een geweldig gevoel om iedereen een heerlijk feest te bezorgen. Mijn stijl van zingen is zeer breed. En door mijn krachtige stem kan ik zowel ingetogen ballads zingen als stevige rock en soul nummers. Je hebt bij mij de keuze uit meer dan 200 songs! Je wilt uiteraard dat jouw feest een fantastische herinnering wordt. Ik lever dan ook maatwerk! Het is jouw feest, en samen zullen we er een geweldige belevenis van maken.

Specificaties

  • Genre: Disco, Pop, Rock, Soul
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 300-500 Euro
  • Herkomst: Didam
  • Speelregio: Gelderland

Filter solist

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder