Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
René Bes
René Bes

René Bes

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

René maakt al meer dan 17 jaar deel uit van de succesvolle formatie Joyride, die te boeken is met 2, 3, 4 of 5 personen. Daarnaast verzorgd René de laatste jaren ook solo optredens, waar de boventoon ligt op gezelligheid. Wat voor repertoire speelt René ? René heeft een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Hij verzorgt indien u dit wilt tijdens zijn korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook zijn korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in zijn eigen repertoire voorkomen, kan hij dus middels dit systeem in zijn pauzes eventueel voor u draaien. Hoe deelt René de optredens in ? René brengt maximaal 4 sets van 45 minuten binnen een tijdsbestek van maximaal 5 uur met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! René staat nl. niet op zijn horloge te kijken terwijl er wordt opgetreden en hij heeft in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. René speelt dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zal hij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor René steeds weer een nieuwe uitdaging, die hij dan ook ten volle aangaat. Kortom: René is een zeer flexibel allround zanger, entertainer en gitarist en speelt altijd in op de situatie ter plekke. Heeft René eigen apparatuur ? René heeft een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten tot 250 personen. Ook beschikt hij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruikt hij indien plaatsbaar roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken. Andere mogelijkheden: René is ook te boeken met Joyride als duo, als trio, als 4 mans band of als 5 mans band.

Specificaties

  • Genre: Disco, Hollandse Feestmuziek, Latin, Nederlandstalig, Pop, Rock
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 100-300 Euro
  • Herkomst: Noord Holland
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter solist

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder