Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Melody Jane

Melody Jane

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Melody Jane speelt en zingt solo, of samen met Ramlin'Pete, Amerikaanse folkmuziek. Ze speelt veelal oude folk songs, bijvoorbeeld Amerikaanse traditionals die soms al stammen uit halverwege de 19e eeuw. Het Wilde Westen, en haar (sterke) verhalen komen tot leven in oude ballades over outlaws, bizonjachten en pokerspelers. Ook recentere liedjes uit de Amerikaanse folktraditie pronken op de setlijst van Melody Jane. Melody Jane speelt deze muziek op geheel eigen wijze, lekker uptempo en met een eigen frisse, herkenbare sound. Melody Jane speelt door het hele land in kroegen, bij feestjes, evenementen en andere gelegenheden. Ze is goed voor een pittige set, maar ook voor lekker op de achtergrond. Daarnaast geeft Melody Jane ook gezellige, intieme huiskamerconcerten bij mensen thuis. Waar ze ook heen gaat, een vrolijke noot en gezelligheid komen altijd mee!

Specificaties

  • Genre: Sing/Songwriter, Wereldmuziek
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 100-300 Euro
  • Herkomst: Ermelo
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter solist

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder