Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Kathy Kelly (the Kelly Family)
Kathy Kelly (the Kelly Family)
Kathy Kelly (the Kelly Family)

Kathy Kelly (the Kelly Family)

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Kathy Kelly de frontvrouw van The Kelly Family, wie kent niet de hits: Who´ll come with me, Fell in love with an Alien etc. Maar ook solo is Kathy onderweg, met haar eigen Songs, folk en klassieke invloeden. Waarbij zeker niet the Kelly Family hits worden vergeten! Boek nu deze top artiest! Solo vanaf 30/45 min. Met toetsenist, of band. Ook concerten zijn mogelijk! U zingt in een koor en wil dolgraag een gezamelijk concert, schroom niet en neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden!

Specificaties

  • Genre: Klassiek, Pop, Sing/Songwriter
  • Repertoire: Covers en eigen muziek
  • Gage 3 uur: 1500+ Euro
  • Herkomst: Hengelo
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter solist

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder