Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Josie Jo
Josie Jo
Josie Jo

Josie Jo

5.0/5 rating 1 vote

Stel je voor

"Josie Jo is veelzijdig, eerlijk en puur. Muziek komt uit je hart en niet uit een fabriek" Laat je meevoeren op de eigenzinnige sound en songs die bekend of minder bekend zijn, met een heerlijk soul-randje als signatuur. Josie Jo speelt haar eigen werk en fijne covers die passen bij de setting. Ze komt vrolijk alleen, maar neemt ook graag haar muzikanten-vriendjes mee. Afhankelijk van jouw wensen zal de bezetting worden samengesteld. Wil je graag wat opzwepende dansbare muziek? Dan zijn een drummer en een bassist een heerlijke toevoeging! Neem contact met me op als je graag advies zou willen of een keertje live wilt komen luisteren.

Specificaties

  • Genre: Pop, Sing/Songwriter, Soul
  • Repertoire: Covers en eigen muziek
  • Gage 3 uur: 100-300 Euro
  • Herkomst: Zevenaar
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter solist

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder