Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Edwin van Zuiden

Edwin van Zuiden

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Mijn naam is Edwin van Zuiden. Ik ben toetsenist en zanger, en treed o.a. als solomuzikant op tijdens allerlei evenementen. Van de allerbeste meezingers tot aan achtergrondmuziek, Nederlandstalig of internationaal, goud van oud of liever modern? Ik help je als zanger/entertainer graag om precies de muziek te verzorgen die bij jou en je evenement past. Of je nu zoekt naar muziek die qua stijl en volume past bij je intieme avond, naar een garantie op meezingen of naar dat ene liedje dat voor jullie zo speciaal is, in overleg is er heel veel mogelijk.

Specificaties

  • Genre: Hollandse Feestmuziek, Nederlandstalig, Pop
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 100-300 Euro
  • Herkomst: Maarheeze
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter solist

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder