Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Ripley

Ripley

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Ripley is een rockformatie uit de Achterhoek. De muziek is divers en leunt aan de ene kant tegen de bluesrock en aan de andere kant tegen de metal, maar ook stoner en punk behoren tot het vaste repertoire. Nummers van bijvoorbeeld Thin Lizzy, Ramones, The Cult, Motörhead, Monster Magnet en Iron Maiden maken daardoor onderdeel uit van een setlist die voornamelijk bestaat uit covers die kenmerkend zijn voor de brede interesse van Ripley. De leden van Ripley hebben allen flink wat ervaring in diverse muziekrichtingen, maar hebben elkaar in de rock gevonden.

Specificaties

  • Genre: Blues, Rock
  • Bandleden: 5
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 100-300 Euro
  • Herkomst: heelweg
  • Speelregio: Gelderland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder