Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Old Stuff
Old Stuff
Old Stuff

Old Stuff

4.0/5 rating 1 vote

Stel je voor

Old Stuff verwijst enerzijds naar de bandleden die al jaren hun sporen hebben verdiend op diverse podia en anderzijds vooral naar de nummers uit de jaren 60 en 70. De nummers bestaan uit louter hits van bekende artiesten en groepen. Denk aan The Searchers, Del Shannon, Rolling Stones, ZZ en de Maskers, Cliff Richard and the Shadows, Roy Orbison, Status Quo, CCR, enz. Op de website staat nog meer vermeld, met enkele fragmenten. Een optreden van Old Stuff is een feest van herkenning, met dansbare muziek of gewoon om lekker mee te zingen. Een avond- of middagvullend programma is geen enkel probleem. * Voor een optreden buiten Noord Holland zal overlegd worden over reiskosten.

Specificaties

  • Genre: Pop, Rock
  • Bandleden: 5
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 300-500 Euro
  • Herkomst: Zaandam
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder