Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
N-ZO
N-ZO
N-ZO

N-ZO

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Wij zijn rockcoverband N-ZO uit de omgeving Made/Wagenberg/Tilburg/Dongen. Doorgewinterde muzikanten met een ambitie om publiek te vermaken. Het publiek staat bij ons namelijk centraal. Wij nemen iedereen mee op een reis langs U2, Rolling Stones en Black Crowes om een tussenstop te maken bij Nederlandse toppers als Brood en Golden Earring...om door te vliegen langs Pearl Jam, The Editors en Kings of Leon. Avondvullend...feest van herkenning...plezier! Pleased to meet you...hope you guess our name: N-ZO!

Specificaties

  • Genre: Blues, Nederlandstalig, Pop, Rock
  • Bandleden: 5
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 300-500 Euro
  • Herkomst: Made
  • Speelregio: Noord Brabant

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder