Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Mendo

Mendo

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Begin 2014 besluiten 4 gedreven en ervaren muzikanten een Tribute Band van Paulo Mendonca op te richten aangezien ze Paulo’s muziek allemaal waanzinnig vinden. Wie is Paulo Mendonca? Paulo is een Zweedse artiest die in de jaren ’90 een hit had in Nederland met “If you want my love”, inmiddels heeft hij zijn 4e CD uitgebracht met opnieuw swingende Funk/Soul/Pop/Rockmuziek en zijn de voorbereidingen voor een 5e CD in volle gang. Omdat Paulo’s muziek soms ‘te vol zit’ voor een 4 mans bezetting wordt een tijd lang gezocht naar een toetsenist als 5e bandlid om alles compleet te maken, maar uiteindelijk wordt er een andere oplossing gevonden en neemt Franklin (gitarist) met een gitaarsynthesizer de toetsenpartijen voor zijn rekening en komt er een extra gitarist bij, niemand minder dan Gino Rerimassie. Vanaf dat moment voelt de band zich compleet en wordt er hard en met veel enthousiasme gewerkt om het podium op te kunnen. Er wordt een try out gedaan en dat optreden wordt door goed ontvangen door het publiek. Hierna gaat de band verder met repeteren om een volledige avond te kunnen vullen met muziek van Paulo. Inmiddels is de band zo ver kan het allemaal echt gaan beginnen. De band staat te trappelen van ongeduld om zich overal te gaan laten horen! MENDO bestaat uit: Raymond Naedenoen - Drums, Backing vocals Jeffrey Huijer - Basgitaar Franklin van Houten - Gitaarsynthesizer, gitaar, Backing vocals Gino Rerimassie - Gitaar Raymond van Rooijen - Lead Vocals

Specificaties

  • Genre: Funk, Rock, Soul
  • Bandleden: 5
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 300-500 Euro
  • Herkomst: Limburg
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder