Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Mad Men
Mad Men

Mad Men

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Mad Men is een (cover)band die bestaat uit vrienden die allen gestudeerd hebben en dit als een uitlaatklep gebruiken. Mad Men is een serie over een groep marketing specialisten die zeer commercieel te werk gaan. Dat doet deze band ook, vandaar dat deze prof. coverband in meerdere bezettingen is te boeken! De band werkt ook samen met DJ`s en is zo perfect voor een hele event te supporten. Band staat in juni 2019 op podium met Supremes en Augustus doen ze een tour door USA. Naast het begleiden van artiesten doen ze dus ook feestavonden en zijn ze de perfecte coverband voor UW feest.

Specificaties

  • Genre: Disco, Funk, Pop, Rock, Soul
  • Bandleden: 2-15
  • Repertoire: Covers en eigen muziek
  • Gage 3 uur: 1500+ Euro
  • Herkomst: Sittard
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder