Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Headline

Headline

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Stel je voor

Headline is een 9-koppige topformatie uit het oosten des lands. Een enthousiaste en unieke mix van oud professionals en jong talent die een wervelende show op de bühne zet waarbij het doel simpel is: feesten! Voor en met het publiek.Het repertoire bestaat uit vette medleys en bekende hits gebracht door een strakke ritmesectie, knallende blazers en meerstemmige zang onder aanvoering van onze twee sexy zangeressen. Deze combinatie maakt Headline geschikt voor elk feest, van bruiloft tot wijkfeest, van festival tot verjaardag. Dat wil je toch ook meemaken?

Specificaties

  • Genre: Disco, Funk, Pop, Soul
  • Bandleden: 9
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 700-900 Euro
  • Herkomst: Borne
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder