Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Green River
Green River
Green River

Green River

5.0/5 rating 1 vote

Stel je voor

Green River is een coverband die sinds eind 2013 stevig aan de weg timmert in de huidige bezetting. Plezier hebben in het samen muziek maken en dit delen met het publiek staat voor de vier leden voorop. Green River is genoemd naar een nummer van CCR dat uiteraard ook op hun repertoire staat. De band wil zich bij de songkeuze niet beperken tot één genre maar put uit de rijke muziekhistorie van 50 jaar blues- , pop- en classicrock. Hierbij gaan ze bewust op zoek naar een goede mix van overbekende “hits” en de juist wat minder voor de hand liggende nummers die je niet zo vaak hoort, maar die tóch (bijna) iedereen kent. Met een repertoire van ruim 40 nummers van o.a. Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Gary Moore en Herman Brood biedt Green River live voor elk wat wils; van stevige rock tot gevoelige ballads, van ruige blues en moderne rock tot heerlijk jeugdsentiment.

Specificaties

  • Genre: Blues, Pop, Rock
  • Bandleden: 4
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 300-500 Euro
  • Herkomst: Horst
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder