Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Faith

Faith

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Stel je voor

Faith is een akoestische covergroep die met veel enthousiasme het muzikaal genot verzorgt op al uw evenementen. Ze brengen rock, soul, funk, pop en blues met een punch die menig elektrische band hen mag benijden. Met eigenzinnige, vaak verrassende akoestische bewerkingen van gekende nummers. De bezielde leadzang wordt passend ondersteund door stevig gitaarwerk, diepe bassgrooves en inventief percussiespel. Het speelplezier is onmiskenbaar en werkt onweerstaanbaar aanstekelijk. Onze bandleden hebben tal van ervaring, zij speelden bij verschillende bands waaronder Clouseau, Raymond van het Groenewoud,The Radios, Soulsister, Belle perez, Jean Bosco Safari...

Specificaties

  • Genre: Blues, Funk, Pop, Rock, Soul
  • Bandleden: 4
  • Repertoire: Covers en eigen muziek
  • Gage 3 uur: 500-700 Euro
  • Herkomst: Antwerpen
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder