Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Birdfactory

Birdfactory

2.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Stel je voor

De composities zijn wild en vindingrijk en niet standaard. De muziek van birdfactory heeft een opvallende gevoelige eigen taal. Schitterend tussen oor-splijtende alternatieve rock en ambient. Springend tussen fraaie melodieën en gitaar-rifs. Altijd dynamisch en eigenzinnig. Een reis in klank en melodie. Live shows zijn zeer meeslepend met gestoorde harde donkere geluids-uitbarstingen ontrafelend in nieuwe schemerige geluidspaden afgewisseld met aanstekelijke vrolijke pop-liedjes met fraaie melodieën. Birdfactory doorkruist verschillende muziek gebieden zoals indie, folk-noir, funk, post-punk, pop en alternatieve rock. Het geluid van de band word vergeleken met grootheden als: R.E.M., Wovenhand, Black Rebel Music Club, Deus, Beatles, The Cure, A Place to Bury Strangers,………….

Specificaties

  • Genre: Pop, Rock
  • Bandleden: 3
  • Repertoire: Alleen eigen muziek
  • Gage 3 uur: 100-300 Euro
  • Herkomst: Nijmegen
  • Speelregio: Gelderland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder