Disclaimer

Cafezoektband.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot onvolledige of foutieve informatie. Muzikanten blijven aansprakelijk voor het gebruik van beeldmateriaal (van derden).

Onze Missie

Horeca ondernemers en muzikanten bij elkaar brengen zonder tijdverlies is onze missie. Iedereen is druk, niet iedereen is even goed vindbaar op het internet. Door alles onder een dak te brengen, maken we het voor beide partijen makkelijker. De gewonnen tijd kunnen we immers beter stoppen in het ondernemen en muziek maken!

Contact

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Contact
Visit Site

Klikken helpt ons echt!

Inloggen

Login op je account

Gebruiker *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Nightwind
Nightwind

Nightwind

5.0/5 rating 1 vote

Stel je voor

Allround coverband NIghtwind behoort al vele jaren tot een van de beste coverbands van Nederland en dat is niet voor niets zo. Een swingende 100% live band met professionele muzikante en een zeer breed repertoire geschikt voor elk soort feest of evenement. De band is modulair te boeken van een 5 persoons live allround basis band tot de xxl groovy partyband met 10 muzikanten, blazers, dj, percussionist, meerdere zangers en zangeressen. Met meer dan 1500 optredens aan ervaring weet de band van elk feest of evenement een knalfeest te maken. En heeft u een wat beperkter budget laat het ons weten en misschien komen we er toch samen in uit. Heeft u iets te vieren: Nightwind maakt er een knalfeest van!

Specificaties

  • Genre: Disco, Funk, Hollandse Feestmuziek, Nederlandstalig, Pop, R&B, Rock, Soul
  • Bandleden: 5 tot 10
  • Repertoire: Alleen covers
  • Gage 3 uur: 900-1200 Euro
  • Herkomst: Eindhoven
  • Speelregio: Heel Nederland

Filter band

Waardeer je cafezoektband.nl? Klik dan even hieronder